عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
شاید شما هم جزو افرادی باشید که تاکنون فشار خون بالا را تجربه کردهاند. زمانی که فشار موجود در رگهای انسان که همان فشار خون است افزایش پیدا می کند، ممکن است این افزایش فشار عواقب خطرناکی را به دنبال داشته باشد. افرادی که در معرض بیماریهای این چنینی قرار دارند، باید تحت نظر پزشک تن به استفاده کردن از داروهای مختلفی که برای فشار خون مناسب هستند، بدهند اما نکتهی قابل توجه اینجا است که این داروها بدون تجویز نباید مصرف شوند و در مقابل هم بدون تجویز پزشک نباید قطع مصرف شوند. این نکات مهم باعث شده است که ما در این مطلب به عوارضی که قطع ناگهانی داروهای فشار خون در پی دارند، بپردازیم.
عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
امروزه داروهای مورداستفاده برای بهبود این بیماری تنوع بالایی داشته و روش مصرف گوناگونی هم دارند و در دورههای مصرف متغیر توصیه می شوند. از این رو بسیار اهمیت دارد که شما بدانید که در چه زمانی باید از این داروها استفاده کنید و چه زمانی نمی توانید آنها را به کار ببندید. حتی با دستگاه فشار خون میتوانید بررسی کنید که نیاز دارید یا نه و چهبسا استفادهی نادرست از این داروها می تواند عواقب خطرناکی را به دنبال داشته باشد.
عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
سوال بسیاری از افرادی که در بین نزدیکان خود بیماران مبتلا به فشار خون را می بینند این است که پس از افزایش پیدا کردن فشار خون باید چکار کنیم. پیش از اینکه راهکارهای رایج در این زمینه را بدانید خوب است
بدانید که عواملی همچون استرسهای شدید، ورزشهای طولانی، اضطراب، ترس و عوامل محیطی خشن می توانند فشار خون افراد را افزایش دهند و با دستگاه فشار خون دیجیتال میتوانید آن را کنترل کنید
حال اگر این فشار خون کنترل نشود، ممکن است به پیامدهای ناگواری منجر شود. البته در افرادی که بدن عادی دارند این فشار خون پس از یک مدت کم کاهش پیدا می کند اما نگرانی اصلی از آن دسته از افرادی است که دچار بیماری زمینهای فشار خون هستند. پس اگر مشاهده کردید که فشار خون شما در حال افزایش است،
بهتر است عوامل تنشزا را کاهش دهید و آرامش بدن خود را تامین نمایید. تنها در این صورت است که می توانید سلامت خود را حفظ کنید. و برای راحتی بهتر جهت اندازه گیری از دستگاه فشار خون سخنگو استفاده نمایید
داروهایی برای کاهش فشار خون
عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
امروزه داروهای متنوعی برای درمان فشار خون مورداستفاده قرار می گیرند. برخی از این داروها مخصوص افرادی هستند که بهصورت لحظهای فشار خون را تجربه می کنند اما برخی دیگر از داروهای فشار خون وجود دارند که برای افراد مبتلا به این بیماری کاربرد دارند. در واقع این داروها بهصورت مداوم و در هر روز باید مورداستفاده قرار بگیرند. حال اگر فرد استفادهی مداوم از این داروها را بهصورت ناگهانی قطع کند، آثار زیانباری را تجربه می کند که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. برخی از داروهای مخصوص فشار خون عبارتاند از:
عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
- کزاز: یکی از اصلیترین داروهایی که برای درمان فشار خون و کاهش میزان این فشار در رگهای فرد بیمار مورداستفاده قرار می گیرد، داروی کزاز است. این دارو در هر روز باید استفاده شود و مقدار آن هم یک عدد در روز است شما زمانی که بخواهید مصرف این دارو را قطع کنید، باید ابتدا با پزشک خود مشورتهای لازم را داشته باشید و در نهایت با تصمیم پزشک اقدام به قطع کردن این دارو کنید.
- عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
- نورواسک: این دارو که پس از کزاز متداولترین دارو در درمان بیماری فشار خون است، می تواند میزان کلسیم خون را تا حد زیادی بالا ببرد و فشار را کاهش دهد. معمولا این نوع از داروها را برای بیمارانی که بهصورت زمینهای به فشار خون مبتلا نیستند، مورداستفاده قرار می دهند اما بیماران مبتلا به بیماری زمینهای فشار خون که چندان بیماریشان حاد نیست هم می توانند از این دارو بهره ببرند.
- کاتاپرس: داروی کاتاپرس دارویی بسیار قوی است که باید در هر روز دو یا سه بار مصرف شود تا در نهایت بتواند میزان فشار خون را در حد متعادلی قرار داد. برای استفاده از این دارو که بهصورت قرص تهیه می شود، شما باید از پزشک خود برنامهی درمانی را دریافت کنید و سپس براساس همان برنامه اقدام به مصرف این دارو نمایید. توجه داشته باشید که هرگونه استفاده بدون تجویز پزشک از این دارو می تواند عوارض بسیار ناخوشایندی را برای شما به وجود بیاورد.
عواقب قطع خودسرانه داروهای فشار خون چیست؟
استفاده خودسر دارو فشارخون هم میتواند خطر ساز باشد؟
سلام خدمت شما، بله مصرف دارو حتما باید با تجویز پزشک باشد.